Enexis Merkportaal

Om het verschil duidelijk te maken tussen ons werk als netbeheerder en onze andere activiteiten, werken we per 1 januari 2017 met nieuwe logo’s voor Enexis Groep en Enexis Holding. Het Enexis- logo zoals we dat kennen, krijgt de toevoeging ‘Netbeheer’.

Wij zijn druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw merkportaal. Totdat deze gereed is, kun je hier terecht voor de juiste logo’s. Kun je iets niet vinden of heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groet,
Regieteam Merkimplementatie - Afdeling Communicatie

Enexis Groep

Enexis Groep gebruiken we vanaf 1 januari 2017 als we het hebben over (de activiteiten van) alle bedrijven samen. Met name in onze interne communicatie en de communicatie richting stakeholders zul je Enexis Groep als afzender tegenkomen.

Enexis Groep is een organisatie die met bijna 5.000 gedreven medewerkers werkt aan de stabiliteit en betrouwbaarheid van energienetten en aan de toekomst van onze energie. Enexis Groep stimuleert, coördineert, faciliteert en financiert initiatieven, samenwerkingsverbanden, innovatieve kracht en kennis om een duurzame energievoorziening vaart te geven.

Op deze pagina zijn tevens de logo’s van Enexis Holding en Enexis Personeel B.V. te vinden.

Enexis Netbeheer

Enexis Netbeheer gebruiken we voor onze gereguleerde activiteiten. Tot nu toe gebruiken we hiervoor alleen het woord ‘Enexis’. Vanaf 1 januari 2017 wordt het woord ‘Netbeheer’ hier geleidelijk aan toegevoegd. Je komt Enexis Netbeheer tegen bijvoorbeeld op de bussen van onze monteurs en in klantcommunicatie.

Enexis Netbeheer brengt energie waar mensen licht en warmte nodig hebben. Via een grotendeels onzichtbaar netwerk voorzien we ruim 3 miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van elektriciteit en gas. Met state-of-the-artdienstverlening en -netwerken leveren we veilig, altijd, overal en betaalbaar en zijn we voorbereid op duurzaam en flexibel tweerichtingsverkeer.

Enpuls

Enpuls gebruiken we in de uitingen van Enpuls: ons nieuwe bedrijf dat in 2016 is opgericht om bij te dragen aan de versnelling van de energietransitie. Enpuls richt zich op vier centrale thema’s: duurzame gebiedsontwikkeling, flexibele energiesystemen, energiebesparing en duurzame mobiliteit. Het centrale doel van Enpuls is het versnellen van de energietransitie door schaalbare oplossingen te realiseren.

Fudura

Fudura gebruiken we in de uitingen van Fudura: ons bedrijf waarin de niet-gereguleerde commerciële activiteiten zijn ondergebracht.

Fudura helpt ondernemingen met het continu verbeteren van het verduurzamen van hun energieprestaties. Als marktleider helpen we ruim 23.700 zakelijke klanten in Nederland aan een betrouwbaar en effectief energiemanagement. Als gecertificeerd meetbedrijf verzorgen wij verbruiksgegevens én de opname van meetgegevens.

Wij geven tevens actueel inzicht in de meetgegevens door softwareoplossingen zoals Mijn Fudura en Data Direct. Daarnaast verzorgt Fudura de energie-infrastructuur zoals transformatoren, meetinstallaties, schakelinstallaties en laadpalen voor elektrisch vervoer.